Diner
Het Begin
| Gevulde dadels met geitenkaas omwikkeld met (of zonder) spek uit de oven, met een salade | € 13,50 |
| Gebakken sardines *** in witte wijn, knoflook, tomaat, olijven, kappertjes en ansjovis | € 13,50 |
| Gebakken gamba’s In een romige saus met pesto en Pernod | € 13,50 |
| Huis gerookte eendenborst Met een konfijt van rode ui en een salade met zoethout | € 14,50 |
| Pompoen-rode linzen soep Met croutons, kokos en gebakken chorizo (of zonder) | € 8,50 |
| ***ook te bestellen als hoofdgerecht met pasta | € 23,50 |
Daarna
| Ossobucco alla Milanese met tomaat, rozemarijn, knoflook, en citroen met polenta en gremolata | € 30,00 |
| Gebakken zalm met pasta, gerookte knoflook, verse paddenstoelen in een saus van witte wijn en room | € 26,50 |
| Groenten loempia’s uit de oven gevuld met verse groenten geserveerd met een knoflook ,soja, chili | € 24,50 |
| Buikspek Uit de oven met een romige stamp van zuurkool, rucola en noten | € 26,50 |
| Gekonfijte parelhoen Met oven aardappeltjes en een jus van sinaasappel en paprika | € 27,50 |
| Wat schaft de pot een fantasie van de dag | € 25,50 |
En Toe
| Een taart van amandel en karamel Met huisgemaakt peren sorbetijs | € 8,50 |
| Profiteroles Soesjes met vers gemaakt vanille roomijs praline crème (Paris-Brest) en mint saus | € 9,50 |
| Crème brûlée Met citroen en (ook hier gemaakt) kokos room ijs | € 8,50 |
| Kaas diverse kaasjes met zelfgebakken notenbrood | € 12,50 |
| Een klassieker gekonfijte gember met halfgeslagen room en geroosterde amandel | € 7,50 |