Diner
Het Begin
Gevulde dadels met geitenkaas omwikkeld met (of zonder) spek uit de oven, met een salade | € 13,50 |
Gebakken sardines (ook te bestellen als hoofdgerecht met pasta) in witte wijn, knoflook, tomaat, olijven, kappertjes en ansjovis | € 13,50 |
Gravad lax op Scandinavische wijze gemarineerde zalm met groene asperges | € 13,50 |
Camembert met noten uit de oven, met honing, rozemarijn en sherry | € 13,50 |
Soep, dagelijks wisselend gemaakt van dagverse producten | € 7,50 |
Daarna
Ossobucco alla Milanese met tomaat, rozemarijn, knoflook en citroen met polenta en gremolata | € 27,50 |
Gebakken zalm onder een kruidenkorst met een romige saus van witte wijn, verse groenten en pommes duchesses | € 25,50 |
Pasta met paddenstoelen tomaat, crème fraîche en Parmezaanze kaas | € 22,50 |
Lamskoteletjes met knoflookchips en een groente-aardappel ovenschotel | € 26,50 |
Wat schaft de pot een fantasie van de dag | € 24,50 |
En Toe
Flensje met warme kersen en een roomkaas met honing en vanille | € 7,50 |
"Gezonde" chocoladetaart van cacao, appel en ahornsiroop | € 7,50 |
Honing-yoghurt roomijs huisgemaakt vers ijs met gemarineerd fruit | € 8,50 |
Citroen merengue taart van verse citroenen | € 7,50 |
Kaasplankje diverse kaasjes met notenbrood | € 11,50 |
Een klassieker gekonfijte gember met halfgeslagen room | € 7,50 |