Diner
Voorgerechten
Vitello tonnato, rosé gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise | € 12,50 |
Burrata met wilde perzik, witte port, honing en balsamico | € 12,50 |
Gamba's in pernod | € 12,50 |
Gebakken sardientjes in witte wijn, confit van knoflook, tomaat, rode ui, kappertjes en olijven met bruschetta | € 12,50 |
Antipastiplank, Manchego, Brand- en Leviworst, serranoham, olijven en buffelmozzarella (voor 2 personen) | € 19,50 |
Feta saganaki, gebakken feta uit de oven met olijven, citroen, oregano, pepperoni en olijfolie | € 12,50 |
Tartaar van zalm met gemarineerde komkommer, mierikswortel, dillemayonaise en gefrituurde kappertjes | € 12,50 |
Warme gerechten
Lamsburger met feta, en een munt-doperwtenpesto | € 21,50 |
Coquelet met dragonsaus, krielen en een groene salade | € 23,50 |
Pasta gekonfijte eendenbout, met een saus van madeira, truffel en eekhoorntjesbrood | € 23,50 |
Sticky aubergine, gemarineerd in ahornsiroop, sriracha, sesamolie, sojasaus , geserveerd met pindasaus, munt en koriander | € 21,50 |
Entrecote cafe de paris met een groene salade en krielen | € 24,50 |
Pasta pesto , casarecce pasta met courgette, huisgemaakte pesto, tomaat, burrata en Parmesan | € 20,50 |
Bouillabaisse, rijkelijk gevulde vissoep met mosseltjes, witvis en zalm geserveerd cognac en rouille | € 24,50 |
Huisgemaakte zoetigheid
* New York cheesecake met lemon curd * Brownie met laagje Nutella * Salami van chocolade, pistachenoten en amaretti * Huisgemaakte tiramisu * Advocaatje met slagroom Kaasplankje 10,50 | € 7,50 |