Diner
Het Begin
Gevulde dadels met Camembert omwikkeld met (of zonder) spek uit de oven, met een salade | € 13,50 |
Gebakken sardines *** in witte wijn, knoflook, tomaat, olijven, kappertjes en ansjovis | € 13,50 |
Gebakken gamba’s met knoflook en Spaanse peper op een salade met kruiden | € 13,50 |
Geitenkaas met noten uit de oven, met honing op een crouton | € 13,50 |
Bouillabaisse Provençaalse gepureerde vissoep met rouille en croutons | € 13,50 |
***ook te bestellen als hoofdgerecht met pasta | € 23,50 |
Daarna
Ossobucco alla Milanese met tomaat, rozemarijn, knoflook, en citroen met polenta en gremolata | € 29,50 |
Gebakken zalm met pasta, verse groenten en een witte wijn-citroen saus | € 25,50 |
Groenten loempia’s uit de oven gevuld met verse groenten geserveerd met een knoflook ,soja, chili saus | € 24,50 |
Runder entrecôte met een saus van sjalotten en rode wijn, aardappeltaart | € 26,50 |
Wat schaft de pot een fantasie van de dag | € 24,50 |
En Toe
Advocaat-chocolade bavaroise taart met slagroom | € 8,50 |
Crema Catalana met kaneel en sinaasappel, huisgemaakt kaneelijs | € 7,50 |
Fraise Romanoff verse aardbeien met een roomsaus en een bolletje steranijs ijs | € 8,50 |
Citroen merengue taart van verse citroenen | € 8,50 |
Kaas diverse kaasjes met zelfgebakken notenbrood | € 11,50 |
Een klassieker gekonfijte gember met halfgeslagen room en geroosterde amandel | € 7,50 |